İlan/Teklif No: 3416 Proje Kodu: TYL-2019-1876
Proje Yürütücüsü: Dr.Öğr.Üyesi AYŞE BURÇİN UYUMLU Onay Tarihi/Sayısı: 2530
Yürütücünün Birimi: ECZACILIK FAKÜLTESİ Yayınlanma Tarihi: 8.1.2020 09:00:00
Ekleyen: Ebutalip ILKIM (3286) Son Teklif Tarihi: 23.1.2020 20:00:00
Teslim Süresi: 4-6 hafta Teslim Yeri: Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim dalı

1Kolesterol assay kit (HDL ve LDL/VLDL)1Adet Çalışma Kitleri için Teknik Şartname (1).docx
2Rat Alanin aminotransferaz assay kit1Adet
3Rat Glutatyon-S-Transferaz ELISA kit 1Adet