İlan/Teklif No: 3428 Proje Kodu: TSG-2019-1946
Proje Yürütücüsü: Prof.Dr. NEŞE KARADAĞ SOYLU Onay Tarihi/Sayısı: 2542
Yürütücünün Birimi: TIP FAKÜLTESİ Yayınlanma Tarihi: 14.1.2020 09:00:00
Ekleyen: Alper GÖKÇE (3286) Son Teklif Tarihi: 29.1.2020 16:00:00
Teslim Süresi: 45 takvim günü Teslim Yeri: İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Tbbi Patoloji AD.
Açıklama: FİRMALARIN DİKKATİNE! MARKA-MODEL-KOD VE KDV ORANI BELİRTİLMELİ! TEKLİF VERECEK FİRMALARIN DİKKATİNE!!! TEKLİF FORMU ÜZERİNDE BELİRTİLEN TESLİM SÜRESİ VE TESLİM YERİNDE BELİRTİLEN YER VE TARİH ÜZERİNDE OYNAMA YAPMADAN FORM ÜZERİDE FARKLI BİR YERDE BELİRTİLMELİDİR !!! VARSA ŞARTNAME FİRMA TARAFINDAN KAŞELENİP İMZALANIP ŞARTNAMEDE İSTENİLEN BELGELERLE BİRLİKTE TEKLİF FORMUNA EKLENİP BAP BİRİMİNE ULAŞTIRILMALIDIR!!! SON İLAN TARİHİNDEN SONRA BAP BİRİMİNE ULAŞAN TEKLİFLER DEĞERLENDİRME DEĞERLENDİRME DIŞI KALACAKTIR!!!

1Doku Gömme (Bloklama) Cihazı2Adet (ikinci+kez+Düzenlenen)+DOKU+GÖMME+CİHAZI+TEKNİK+ÖZELLİKLERİ.doc